خط تولید

همه چیز درباره راه اندازی خط تولید کاغذ A4

خط تولید کاغذ

در خط تولید کاغذ A4 کار کارخانه ها با یکدیگر یکسان نیست. هر کارخانه ای در ایران، با توجه به تاریخی که تاسیس شده است از تکنولوژی های متفاوتی استفاده می کند. مورد دیگری که در چیدمان دستگاه های خط تولید تاثیرگذار است نوع کاغذ خروجی می باشد. تمام این موارد شیوه چیدمان دستگاه ها را در خط تولید کاغذ A4 مشخص می کند. در این مطلب به بررسی تمام موارد موجود در خط تولید کاغذ A4 خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

معرفی تجهیزات صنعتی در خط تولید کاغذ A4

  • دستگاه پالپر برای خمیر سازی
  • دستگاه کلینر
  • دستگاه توربو سپراتور
  • دستگاه پرشر اسکرین
  • دستگاه شیرینگ

مراحل خط تولید کاغذ A4

  1. آماده کردن مواد اولیه
  2. رنگ زدایی و سفید کردن الیاف
  3. درست کردن خمیر کاغذ بوسیله پالایش
  4. شکل دادن به کاغذ در ماشین کاغذ سازی
  5. عملیات نهایی بعد از تولید کاغذ
  6. بسته بندی شیرینگ پک

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

  1. آماده کردن مواد اولیه در خط تولید کاغذ A4

می توان گفت که تقریبا بیشتر کارخانه های کاغذ سازی، خمیر کاغذ A4 را به صورت عمده و ورقه های خمیر پالایش نشده وارد می کنند. این خمیر های وارداتی زیر و خشن هستند و به صورت تخته ها و قالب های سفید می باشند. خمیرهای وارداتی با استفاده از چوب های خرد شده و سایر مواد باطله به وسیله همزن بزرگ در آب مخلوط می شوند. از این رو مخلوطی آماده شده برای پالایش ایجاد می شود. برخی از کارخانجات بزرگ امکان دارد بخش خمیر کاغذ A4 و بخش کاغذ سازی را در یک محیط در کنار هم قرار دهند و مرحله خشک شدن را حذف کنند. روش ها متناسب با مواد مصرف شونده و همینطور کاغذی که می خواهد ساخته شود متفاوت است. بیشتر خصوصیات کاغذ با توجه به ویژگی ها و کیفیت مواد مصرفی، همینطور زمان عمل آوردن آنها قبل از رسیدن به ماشین کاغذ سازی مشخص می شود.

 

  1. رنگ زدایی و سفید کردن کاغذ A4

بعد از تمیز کردن مواد خام به صورت کامل، سلولز آماده شده با آب زیاد در ماشین ترکیب می شود. الیافی که نیاز است، بعد از رنگ زدایی تولید می شود که به صورت خمیر سفید رنگ و نرمی می باشد. در صورتی که این کارها در مخزن ترکیب شونده، انجام شوند و پالایش لازم هم روی آن صورت پذیرد، بعد از آن خمیر آماده شده و می تواند مواد سفیدکننده و رنگ های افزودنی را دریافت نماید و به ماشین کاغذ سازی وارد شود. دستگاه همزن مقاومت لازم را برای فرایند کاغذ سازی به خمیر می بخشد. سپس افزودنی های جامد در مخزن همزن ریخته می شود و مایعات لازم در اندازه گیری مداوم و در مرحله های مختلف به آن اضافه می شوند. در صورتی که از ماشین همزن برای تهیه خمیر استفاده نشود، اول توسط ماشین خمیر زنی حجم خمیر نصف می شود، سپس مقاومت لازم پیش از وارد شدن به ماشین کاغذ سازی به آن داده می شود.

خط تولید کاغذ A4

خط تولید کاغذ A4

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

  1. ماشین خمیرسازی

تهیه الیاف کاغذ A4  که به صورت سنتی توسط ماشین خمیر سازی آماده می شود، تا مقدار زیادی در مشخص کردن خصوصیات نهایی کاغذ تاثیر گذار است. خمیر نیمه آماده شده در ماشین خمیر سازی قرار می گیرد و از بین تیغه های سنگین چرخشی آن رد می شود. تیغه های ماشین را می توان با توجه به نوع کارایی آنها روی خمیر، تنظیم کرد. از تیغه های کندتر و دارای فاصله های بیشتر برای آماده کردن خمیر کاغذ سبک استفاده می کنند.

خمیر کاغذ A4 در مدت بیشتری باید در ماشین ورز داده شود تا الیاف آن مستحکم تر شوند. مقصود از این کارها در کنار خرد کردن و کوچک کردن الیاف ها، تولید الیاف با ویژگی های خاص و طول مورد نیاز می باشد. در این قسمت، سایر مواد افزودنی همچون آهار، مواد سفید کننده و رنگی و چسب به خمیر مورد نظر اضافه می شود. خمیری که بدست آمده در مخزن ماشین گذاشته شده و آب مورد نیاز به آن اضافه می شود. خمیری که در این قسمت به دست می آید “خمیر تر” گفته می شود.

 

  1. پالایشگرها

در حال حاضر در خط تولید کاغذ A4، دستگاه های پالایشگر جای ماشین های خمیر سازی را گرفته اند. قسمت پالایشگر به صورت مخروطی به تیغه های به خصوصی مجهز شده اند. بر عکس ماشین خمیر سازی، در این دستگاه ها مخزن وجود ندارد و همزمان با ماشین کاغذ سازی، قسمت پالایشگر کار می کند. در یک یا چند مرحله از بخش مخلوط کن، خمیر کاغذ به قسمت پالایشگر منتقل می شود. در این قسمت به صورت موقت خمیر نگهداری شده و سپس به ماشین کاغذ سازی هدایت می شود. قبل از آنکه خمیر را به ماشین کاغذ سازی وارد کنند، ناخالصی های آن را می گیرند.

 

  1. ماشین کاغذ سازی در خط تولید کاغذ A4

از بخش صافی خمیر تر را عبور می دهند و گره های چوب و مواد خمیر نشده با استفاده از توری جدا می شوند. در این قسمت کاغذ به صورت 99 درصد آب و یک درصد خمیر است. آب موجود در خمیر با رد شدن از توری، گرفته می شود. الیاف خمیر با حرکت نوار نقاله به سمت جلو، با لرزش به یکدیگر متصل می شوند. عرض کاغذ در این قسمت، امکان دارد در ماشین های کوچک از 2 متر تا 9 متر برسد. در ماشین های کاغذ سازی سرعت کار متفاوت است؛ اما تا 80 کیلومتر در ساعت می رسد. ماشین های مدرن توانایی تولید 40 تن کاغذ در ساعت را دارند. در حال حاضر بیشتر ماشین های کاغذ سازی مدرن توسط کامپیوتر کنترل می شوند. اپراتورها می توانند با استفاده از سیستم های کامپیوتری، تغییرات لازم را انجام داده و مراحل مختلف را کنترل نمایند.

بعد از عملیات های متعدد دیگر روی کاغذ، می توان از ماشین های رنگ زنی برای تهیه کاغذهای تیره استفاده کرد. با ایجاد یک رنگ سبک روی کاغذ، پرداخت رنگ نهایی انجام می شود. گلاسه کردن کاغذ را هم می توان در قسمت ماشین کاغذ سازی صورت داد؛ برای این کار از بخش های ویژه ای در قسمت خشک کن استفاده می شود.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

پرداخت و برش کاغذ A4

پرداخت کاغذ A4 فرایندی است که موجب می شود تا سطح کاغذ یکدست شود. با این فرایند کاغذ برای مرحله نهایی خود آماده می شود. در این قسمت کاغذ از بین غلتک هایی صاف رد می شوند تا ناصافی های سطح آنها گرفته شود.

 

کنترل کیفیت در خط تولید کاغذ A4

یکی از مراحل مهم در خط تولید کاغذ A4 ، کنترل کیفیت آن است تا محصول نهایی مورد بررسی قرار گیرد. در این قسمت ورق های کاغذ  A4با دستگاه یا به صورت دستی بررسی می شود تا تحت کنترل گراماژ، رنگ و … محصول مورد تایید قرار گیرد.

خط تولید کاغذ A4

خط تولید کاغذ A4

بسته بندی کاغذ با دستگاه شیرینگ پک

برای آماده کردن کاغذ A4 و بسته بندی آنها به یک دستگاه شیرینگ تونلی نیاز است تا در کنار حفظ کیفیت کاغذها، به جذابیت بسته بندی هم پرداخته شود و همچنین از نفوذ رطوبت و مایعات به آنها جلوگیری شود. از این رو در خط تولید کاغذ A4، از دستگاه شیرینگ پک برای بسته بندی کاغذها استفاده می کنند. در این دستگاه عملیات بسته بندی بدین صورت است که تعداد مورد نیاز از کاغذها درون آن قرار می گیرد، رول نایلون شفاف دور کاغذها پیچیده شده، سپس نایلون شکل محصول را به خود می گیرد. مزیت مهم دیگر این دستگاه، امکان چاپ برند و تبلیغات به صورت شکیل روی بسته بندی می باشد. دستگاه شیرینگ پک در انواع نیمه اتومات و تمام اتومات تولید می شود که هرکدام دارای انواع مختلفی می باشد. برای مشاهده انواع و قیمت دستگاه شیرینگ پک، می توانید به سایت ایرانو صنعت مراجعه نمایید.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

طرح توجیهی اقتصادی برای خط تولید کاغذ A4

 

ظرفیت:  روزانه 60 تن
اشتغال طرح: 60 نفر
سرمايه ثابت طرح: 106.919.820.000 ریال

معادل یکصد و شش میلیارد و نهصد و نوزده میلیون و هشتصد و بیست هزار ریال

سرمايه در گردش: 22.174.182 ریال

معادل بیست و دو میلیارد و یکصد و هفتاد و چهار میلیون و یکصد و هشتاد و دو هزار ریال

سرمايه گذاري کل طرح: 129.094.002 ریال

معادل یکصد و بیست و نه میلیارد و نود و چهار میلیون و دو هزار ریال

ميزان زمين طرح: 9000 متر مربع
ميزان زمين بنا: 3260 متر
ميزان تسهيلات مورد نیاز: 103.275.202 ریال

معادل یکصد و سه میلیارد و دویست و هفتاد و پنج میلیون و دویست و دو هزار ریال

نوع تسهيلات: وام 5 ساله
نقطه سربه سر: 37.95%
مدت برگشت سرمايه: 4 سال
نرخ بازدهي سرمايه: 41.88%
تورم: 30%
نرخ تنزیل: 25%

 

 

همه چیز درباره راه اندازی خط تولید کاغذ A4

دستگاه شیرینگ پک

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۴.۳ از ۵
از مجموع ۷ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *