شیرینگ پک

نحوه کار دستگاه شیرینگ و تنظیمات آن

نحوه کار دستگاه شیرینگ

نحوه کار دستگاه شیرینگ و تنظیمات آن ، با توجه به نوع دستگاه متفاوت می باشد. در ادامه با نحوه کار و تنظیمات انواع دستگاه شیرینگ آشنا می شویم.

دستگاه شیرینگ پک ، دستگاهی برای بسته بندی است که در کسب و کارهای گوناگونی کاربرد دارد. با توجه به قیمت شیرینگ پک ، این دستگاه را می توان یک روش ایده آل و مقرون به صرفه برای بسته بندی انواع محصولات دانست.

دستگاه شیرینگ دستی چگونه کار می کند ؟

 

نحوه کار دستگاه شیرینگ

 

شیرینگ دستی شامل دو بخش دستگاه برش دستی و سشوار صنعتی می باشد. نحوه کار دستگاه شیرینگ دستی بدین شکل است که کالا داخل نایلون قرار داده می شود و بخش اضافی آن به کمک تیغه دستگاه ، بریده می شود. سپس حرارت سشوار را تنظیم و شیرینگ کردن کالا را انجام می دهیم. میزان حرارت سشوار به کالای موردنظر و جنس سلفون بستگی دارد.

نحوه کار دستگاه شیرینگ تونلی چگونه است ؟

شیرینگ پک تونلی در دو نوع نیمه اتومات و اتومات وجود دارد. عملکرد و کارکرد این دو ، تقریباً مشابه می باشد. البته یک تفاوت بین نحوه کارکرد آنها وجود دارد و آن نیاز به دخالت اپراتور در دستگاه نیمه اتوماتیک می باشد. برای نایلون کشیدن به دور کالا در دستگاه نیمه اتوماتیک به همکاری اپراتور نیاز می باشد.

در دستگاه تونلی ، نایلون یا سلفون دور تا دور کالا قرار می گیرد و کالا به کمک نوار نقاله یا کانوایر به تونل حرارتی می رود و در داخل تونل با حرارت دهی به آن ، شیرینگ کردن انجام می شود. کالا از طریق نوار نقاله به بیرون فرستاده می شود و زیر فن خنک کننده قرار گرفته و خنک می شود. پس از آشنایی با نحوه کار دستگاه شیرینگ تونلی به تنظیمات آن اشاره می کنیم.

تنظیمات شیرینگ تونلی

این دستگاه کاربردهای زیادی در مصارف صنعتی و نیمه صنعتی دارد. قطعات اصلی دستگاه شامل کانوایر ، چشم الکترونیکی ( در دستگاه اتوماتیک ) ، ترموستات ، موتور و گیربکس ، تابلو برق ، دینام و المنت ها می باشد. شیرینگ تونلی به علت تجهیزاتی که دارا می باشد ، امکان اعمال تنظیمات مختلفی را برای کاربر ایجاد می کند. تنظیماتی که برای دستگاه تونلی باید انجام شود شامل تنظیمات درجه حرارت ، تنظیمات سرعت کانوایر ، تنظیمات ارتفاع کابین ، تنظیمات سرعت سلفون کش و تنظیمات سرعت فن دستگاه می باشند.

نحوه کار دستگاه شیرینگ کابینتی چگونه است ؟

 

نحوه کار دستگاه شیرینگ

 

یک اپراتور مبتدی و آماتور هم می تواند به آسانی از این دستگاه استفاده کند. بسته بندی توسط دستگاه کابینتی بدین صورت است که ، رول سلفون را در بخش مخصوص خود ( طاقه گیر دستگاه ) قرار داده و آن را تنظیم کنید تا تکان نخورد. یک نکته مهم در اینجا این است که قسمت باز سلفون باید به طرف اپراتور باشد. اکنون کالا را داخل سلفون بگذارید و آن را داخل کابین دستگاه قرار دهید. زمانی که درب دستگاه بسته شود ، عملیات شیرینگ کردن کالا آغاز می شود. بعد از به پایان رسیدن عملیات شیرینگ کالا ، درب کابین شیرینگ تونلی باز می شود و کالا توسط اپراتور برداشته می شود.

تنظیمات دستگاه شیرینگ کابینتی

پس از آشنایی با نحوه کار دستگاه شیرینگ کابینی ، به بررسی تنظیمات آن می پردازیم. در دستگاه شیرینگ کابینتی 4 دکمه برای تنظیمات مختلف وجود دارد. این دکمه ها از راست به چپ شامل کلید تایمر دوخت ، کلید تایمر شیرینگ ، کلید تنظیم دما و کلید روشن و خاموش است.

موارد دیگری که در این دستگاه قابل تنظیم است ، جک درب کابین و سایز سینی کار می باشد. تنظیم جک درب کابین به منظور تنظیم سرعت و زاویه باز شدن درب دستگاه می باشد. اعمال این تنظیمات بسیار ساده است و نیاز به تخصص خاصی ندارد و به سادگی قابل انجام است. این تنظیمات با توجه نوع کالا ، نوع بسته بندی و جنس نایلون و … متفاوت است.

اجزا و قطعات دستگاه شیرینگ کابینتی

همانگونه که اشاره شد نحوه کار دستگاه شیرینگ کابینی بسیار آسان است. همچنین ساختار دستگاه ساده است و همین موضوع سبب شده است که در بسیاری از کسب و کارهای خانگی از شیرینگ کابینتی استفاده کنند. اجزای اصلی این دستگاه شامل جک قابل تنظیم ، مگنت درب کابین ، دینام ، فن ، طاقه گیر ، المنت برش ، چرخ ها ، المنت گرمایشی ، کنتاکتور و … می باشند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *