خط تولید

راه اندازی خط تولید لواشک و آلوچه + بررسی توجیه پذیری آن

خشک کردن آلو در دستگاه میوه خشک کن

لواشک و آلوچه، یکی از تنقلاتی است که ایرانی ها به آن علاقه زیادی دارند و به علت ترکیبات خوب و مفیدی که دارند توجه بیشتری به آنها می شود. این محصولات در گذشته به صورت سنتی تهیه می شدند؛ اما امروزه به علت اینکه تقاضای بسیاری برای آنها وجود دارد، تولید آنها به صورت صنعتی انجام می شود و کارخانجات بسیاری راه اندازی می شوند. در ادامه مطلب به بررسی تمام موارد مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید لواشک و آلوچه خواهیم پرداخت.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

تهیه لواشک و آلوچه در خط تولید، با چه موادی انجام می شود؟

لواشک و آلوچه از یک یا چند میوه تولید می شوند که بعد گذشت از مراحل خط تولید، به اندازه مشخصی خشک می شوند و عموما به صورت ورقه ورقه یا انواع دیگر بسته بندی می شوند. از میوه های درجه دو برای تولید لواشک و آلوچه استفاده می شود. از این رو تولید این محصولات برای کم کردن ضایعات میوه ها هم کاربرد بسیاری دارد. در این خط تولید از میوه هایی مانند موارد زیر استفاده می شود:

  • زرشک
  • زردآلو
  • انار
  • سیب
  • آلو

تجهیزات مورد استفاده در خط تولید لواشک و آلوچه

  • خط شست و شو
  • دیگ پخت معمولی
  • دیگ پخت تحت خلاء
  • هسته گیر
  • میکسر
  • چرخ صنعتی
  • والس
  • مخازن ذخیره
  • دستگاه میوه خشک کن
  • دستگاه های بسته بندی و شیرینگ پک

فرایند تولید لواشک و آلوچه

مرحله اول: شست و شو میوه ها

شستن میوه ها با آب، برای جدا کردن خاک و سموم باقیمانده روی آنها و همچنین از بین بردن میکروب های آنها الزامی است. شستن اولیه میوه ها در حوضچه هایی انجام می شود که کار هوادهی در آن برای ساییده شدن میوه ها به هم صورت می گیرد.

مرحله دوم: خرد کردن میوه ها

بعد از فرایند شستن میوه ها در این خط تولید، در صورتی که لازم بود قسمت های زائد میوه ها گرفته می شود که این مرحله باید به صورت دستی انجام شود. خرد کردن میوه ها نباید باعث شکسته شدن دانه ها شود. زیرا در این زمان باعث کاهش بازده صافی ها و در نهایت تلخ شدن لواشک و آلوچه تولیدی می گردد.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

خط تولید لواشک و الوچه

خط تولید لواشک و آلوچه

مرحله سوم: پخت و تغلیظ میوه ها

در این مرحله، برای تولید پوره میوه، باید میوه را پیشگرم کرده و بعد از آن صاف نمایند. مقدار حرارتی که در این میوه ها وجود دارد، به نوع میوه و میزان رسیدگی به آنها وابسته است. در این مرحله، میوه ها به صورت کامل له شده و پوست آنها جدا می شود، سپس میوه هایی که حرارت دیده اند از صافی رد می شوند. پوره حاصل شده با موادی مانند نمک یا اسیدهای آلی ترکیب شده و در سردخانه برای استفاده در تمام فصول نگهداری می شوند.

مرحله چهارم: فرمولاسیون لواشک

لواشک و آلوچه می تواند به شکل تک یا چند میوه ای درست شود. اگر لواشک چند میوه ای باشد، یکی از میوه ها برای پایه و بیشترین قسمت لواشک در نظر گرفته می شود و از دیگر میوه ها به مقدار کمتری استفاده می گردد.

مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

در مرحله پنجم از خط تولید لواشک و آلوچه، از هوای گرم برای خشک شدن آنها استفاده می شود. حفظ طعم، کنترل رطوبت و ممانعت از سوختگی محصول از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مرحله از دستگاه میوه خشک کن استفاده می شود و وجود این دستگاه بسیار مهم است.

دستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های بسیار مهم در این خط تولید می باشد. از این دستگاه برای خشک کردن لواشک و آلوچه استفاده می شود. در فرایند خشک کردن میوه بهتر است دمای هوای دستگاه، حداکثر 70 درجه سلسیوس باشد. زمان خشک شدن لواشک وابسته به عواملی همچون نوع دستگاه میوه خشک کن، ویسکوزیته و غلظت خمیر لواشک دارد.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

معرفی دستگاه میوه خشک کن

دستگاه میوه خشک کن، یکی از دستگاه های پر کاربرد است که برای خشک کردن انواع محصولات از جمله میوه ها استفاده می شود. این دستگاه در ظرفیت های مختلفی تولید می شود و با استفاده از نیاز هر تولید کننده، می توان سفارش تولید هر ظرفیتی از دستگاه را ثبت نمود. فن موجود در این دستگاه، باعث می شود تا گرما به تمام دستگاه منتقل شده و محصولات به آرامی خشک شوند. تولید این دستگاه به گونه ای انجام شده است تا از رشد هرگونه میکروب و کپک در میوه ها ممانعت شود.

دستگاه میوه خشک کن در خط تولید لواشک و آلوچه

دستگاه میوه خشک کن به صورت کلی انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:

  • دستگاه میوه خشک کن تک کابین
  • میوه خشک کن دو کابین
  • میوه خشک کن سه کابین
  • میوه خشک کن دوار
  • میوه خشک کن خانگی

انواع این دستگاه ها به صورت صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی ارائه می شوند. تفاوت موجود در این دستگاه های میوه خشک کن، در ظرفیت ورودی میوه، تعداد فن و تعداد سینی آنها می باشد.

مرحله ششم: بسته بندی لواشک و آلوچه

بعد از تولید لواشک ها، محصولات برای بسته بندی به بخش مربوطه فرستاده می شوند. بسته بندی مناسب از لواشک و آلوچه در برابر آلودگی ها محافظت کرده و حفظ بهداشت آنها را تضمین می نماید. بسته بندی لواشک ها ممکن است در شکل های مختلفی صورت بگیرد. اما بصورت کلی برای پک بندی آنها از دستگاه شیرینگ پک استفاده می شود.

 

معرفی دستگاه شیرینگ پک

دستگاه شیرینگ ، یکی از دستگاه های مهم برای بسته بندی در صنایع مختلف می باشد که علاوه بر کارایی بالا، بسیار ارزان است. این دستگاه می تواند انواع کارتن، جعبه و محصولات مختلف را با استفاده از نایلون مخصوص، بسته بندی نماید. نایلون استفاده شده برای بسته بندی، در حفاظت محصولات در برابر حمل و نقل، ماندگاری، بهداشت و نفوذناپذیری آنها مورد استفاده قرار می گیرد.

به دلیل ضرورت بسته بندی و کیفیت آن در تولیدات، وجود دستگاه شیرینگ پک در هر صنعتی الزامی است. این دستگاه در انواع مختلفی از جمله نیمه اتومات، اتومات و تمام اتوماتیک تولید می شود. هر یک از این دستگاه ها هم از انواع مختلفی مانند تونلی و کابینی برخوردار است که انتخاب هر یک بستگی به نوع تولیدات و میزان ظرفیت تولید شما دارد.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

بررسی توجیه پذیری راه اندازی خط تولید لواشک و آلوچه

موضوع برآورد
زمین 2000 متر مربع
زیر بنا 990 متر مربع
سرمایه گذاری ثابت 65984 میلیون ریال
سرمایه گذاری در گردش 16250 میلیون ریال
کل سرمایه گذاری 82234 میلیون ریال
نرخ بازده داخلی 20.6 درصد
دوره برگشت سرمایه 3.5 سال
نقطه سر به سر 40.2 درصد

راه اندازی خط تولید لواشک و آلوچه + بررسی توجیه پذیری آن

دستگاه شیرینگ پک برای خط تولید لواشک

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *