دستگاه سیل

تفاوت دستگاه سیل القایی با دستگاه سیل حرارتی

تفوت دستگاه سیل حرارتی و القایی

دستگاه سیل یکی از انواع دستگاه های بسته بندی است که می تواند برای بسته بندی ظروف مختلف که حاوی مواد غذایی تازه هستند، مورد استفاده قرار گیرد. دستگاه های سیل از نظر کارکرد به دو دسته دستگاه های سیل حرارتی و القایی تقسیم بندی می شوند. اطلاع از جزئیات و تفاوت های میان این دو دستگاه به شما این امکان را می دهد تا با خیالی آسوده تر اقدام به خرید هر کدام از این دستگاه ها کنید. پس اگر می خواهید در مورد تفاوت های دستگاه سیل القایی و حرارتی بدانید، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

تفاوت دستگاه سیل القایی با سیل حرارتی

تفاوت دستگاه سیل القایی و حرارتی از نظر نوع کارکرد

یکی از اصلی ترین تفاوت های میان دستگاه های سیل حرارتی و القایی، نحوه کارکرد آن هاست. دستگاه سیل القایی به واسطه ایجاد میدان مغناطیسی روی درب ظروف مختلف، باعث چسباندن فویل مخصوص روی ظروف می شود. اما دستگاه سیل حرارتی به واسطه تولید حرارت این کار را انجام می دهد. در این دستگاه از المنت های برق برای تولید حرارت استفاده می شود تا بتوان با ایجاد حرارت، مراحل سیل کردن ظروف مختلف را انجام داد.

تفاوت دستگاه سیل القایی و حرارتی از نظر سرعت بسته بندی و سیل کردن

به طور کلی، هم دستگاه های سیل حرارتی و هم دستگاه های سیل القایی دارای تفاوت های زیادی از نظر نوع عملکرد هستند. به طوری که هر کدام از آن ها به صورت نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و تمام اتوماتیک تولید می شوند. بدیهی است که سرعت بسته بندی و سیل کردن در هر یک از انواع این دستگاه ها با هم متفاوت است. پس اگر بخواهیم سرعت بسته بندی دستگاه سیل را با هم مقایسه کنیم، باید یک دستگاه بسته بندی سیل حرارتی نیمه اتوماتیک را با یک دستگاه بسته بندی القایی نیمه اتوماتیک مقایسه کنیم. با توجه به نوع عملکرد این دو دستگاه، می توان گفت که دستگاه های سیل القایی سرعت بالاتری برای بسته بندی دارند. اما می توان با اضافه کردن تعداد قالب های بیشتر، سرعت بسته بندی دستگاه های سیل حرارتی را نیز افزایش داد.

دستگاه سیل دستی

تفاوت دستگاه سیل القایی و حرارتی از نظر ظروف قابل سیل کردن

دستگاه سیل القایی می تواند انواع ظروف را با هر ابعاد و اندازه ای سیل کند. پس محدودیت کمتری برای استفاده از دستگاه بسته بندی سیل القایی وجود دارد. اما برای استفاده از دستگاه سیل حرارتی، نیاز به ظروفی دارید که حتما درب دار باشند. امکان سیل کردن ظروف بدون درب توسط این دستگاه ها وجود ندارد. به همین خاطر، می توان گفت که سهولت استفاده از دستگاه های سیل القایی بیشتر از دستگاه های سیل حرارتی است.

سخن پایانی

با توجه به اهمیت تفاوت های میان دستگاه های سیل القایی و حرارتی، در این مقاله در مورد این دو دستگاه و کاربردهای مختلف آن صحبت کردیم. در صورت نیاز به خرید هر کدام از این دستگاه ها، باید خصوصیات و ویژگی های مد نظر خود را برای دستگاه سیل در نظر بگیرید. سپس، بر اساس همین خصوصیات اقدام به خرید بهترین دستگاه برای سیل کردن محصولات مختلف کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *