بلاگ مطالب

آموزش خشک کردن آلبالو و تهیه آلبالو خشکه با روش‌های مختلف

خط تولید

یکی از میوه‌‌های خوش‌ طعم و خوش رنگ که بسیار پرطرف‌دار بوده و در فصل مربوطه از سوی افراد زیادی خریداری می‌شود، آلبالو است. طعم این میوه ملس و ترش مزه بوده و همین باعث می‌شود به‌ راحتی بتوان آلبالو و گیلاس تشخیص داد. درست است که این دو میوه از یک خانواده هستند اما گیلاس طعم شیرین‌تری داشته و اندازه بزرگ‌تری دارد. بنا بر محدودیت رشد میوه‌‌های مختلف همانند آلبالو، به خشک کردن آلبالو پرداخته تا بتوانند در هر زمان از سال که می‌خواهند از آن استفاده کنند.

از این میوه خوش‌طعم برای تهیه مربا، شربت و ترشی استفاده می‌شود. در حقیقت خشک کردن این میوه بهترین روش برای نگه‌داری و استفاده طولانی‌مدت از آن است. این میوه برخلاف خیلی از چیپس‌های میوه که اندازه یا حجم آن‌ها تغییر می‌کند، در هنگام خشک شدن شکل خود را حفظ کرده و شل نمی‌شود. درواقع آلبالو خشکه یک میان وعده مناسب و بهترین گزینه برای رژیم غذایی است. حتی افراد می‌توانند با استفاده از آلبالو خشکه چای آلبالو نیز تهیه کنند.

مصرف این خوراکی خوش‌طعم و پرطرف‌دار در چندین سال گذشته در بین افراد رایج شده، اما در حال‌ حاضر به واسطه روی کار آمدن دستگاه‌‌های مختلف افراد می‌توانند به تولید انبوه آلبالو خشکه بپردازند. در این مقاله به شما چندین روش کارآمد و ساده را برای خشک کردن آلبالو معرفی می‌کنیم. پس بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

روش‌های خشک کردن آلبالو از گذشته تا به امروز

خشک کردن آلبالو از چندین سال گذشته آغاز و همچنان ادامه دارد. چون افراد ترجیح می‌دهند در بازه زمانی مختلف از این خوراکی خوش‌طعم بهره ببرند. در گذشته به دلیل نبود امکانات و کمبود نیروی انسانی افراد نمی‌توانستند، مقدار زیادی از این خوراکی را تهیه کنند. اما در حال‌ حاضر تحت تأثیر دستگاه‌‌های مختلف به‌ راحتی می‌توان به تولید انبوه انواع مواد غذایی و خوراکی پرداخت. در این قسمت از مقاله از قدیمی‌ترین تا جدیدترین روش‌‌های خشک کردن این میوه را برای شما بیان می‌کنیم.

روش‌هایی که قصد داریم در رابطه با آن‌ها صحبت کنیم، روش‌های بسیار ساده و خانگی هستند. اما برخی اشخاص با تأسیس کارخانه‌‌های مختلف تولید میوه خشک این شرایط را فراهم کرده اند تا دیگر افراد به‌ سادگی بتوانند میوه خشک را در بسته‌ بندی‌‌های استاندارد خریداری کنند.

خشک کردن آلبالو و روش تهیه آلبالو خشکه

تهیه آلبالو خشکه به واسط نور آفتاب

اولین و ساده‌ترین روش برای خشک کردن این میوه، خشک کردن به وسطه نور خورشید است. در زمان‌‌های گذشته به دلیل نبود امکانات و دستگاه‌های مختلف همانند میوه خشک‌کن، فر و… افراد مجبور بودند، از ساده‌ترین روش برای خشک کردن میوه استفاده کنند. برای این کار پس‌ از شست و شو، آلبالو‌ها در یک سینی چیده و مقابل نور آفتاب قرار می‌دادند. اما در این روش مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا آلبالو خشکه‌ها آماده شوند. البته که آلبالو تنها میوه‌ای نیست که می‌توان اقدام به خشک کردن آن کرد. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه چه میوه‌هایی را می‌توان خشک کرد می توانید از مقاله انواع میوه خشک بازدید به عمل بیاورید.

 

بهره گیری از فر برای تولید میوه خشک

پس از شست و شو ضد عفونی آلبالو‌ها و قرار دادن آن‌ها در آبکش حالا نوبت به هسته گیری برای خشک‌ کردن آلبالو می‌رسد. هسته گیری با استفاده از دستگاه هسته‌ گیر، نی و حتی سیخ‌های چوبی نیز امکان‌پذیر است. بعد از اتمام هسته گیری آلبالو‌ها را درون ۱ کاسه قرار دهید. فر را از قبل گرم کرده بر روی دما ۱۷۰ یا ۲۰۰ بگذارید. یک ورق یا سینی پخت تهیه کرده و به واسطه کاغذ روغنی یا سیلپات آن را پوشش دهید.

آلبالو‌های درون کاسه را و با فاصله‌ روی ورق قرار داده طوری که با یکدیگر تماس نداشته باشند. اگر آلبالوهای بریده شده را می‌خواهید خشک کنید باید طرف بریده شده را به سمت بالا قرار دهید. در آخر ۶ تا ۹ ساعت زمان دهید تا آلبالو‌ها چروکیده و خشک شوند. بهتر است هر چند ساعت یک‌ بار آن‌ها را بررسی و زیر و‌ رو کنید.

کلام آخر

همان‌ طور که ملاحظه کردید در این مقاله به روش‌‌های خشک کردن آلبالو به‌ صورت سنتی و نوین پرداختیم. آلبالو خشکه فواید بسیار زیادی داشته و طعم خوبی دارد. برای مطلع شدن از آلبالو خشکه می‌توانید به فروشگاه‌های معتبر در سرتاسر کشور مراجعه نمایید. این بسته‌های میوه خشک کاملاً استاندارد و برحسب تمامی اصول بهداشتی تهیه و در فروشگاه‌ها توزیع می‌شوند. همچنین جهت خرید دستگاه میوه خشک کن می توانید از طریق کلمه لینک شده و یا از طریق فروشگاه سایت ما اقدام به خرید این دستگاه کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *