خط تولید

آشنایی با خط تولید و بسته بندی عسل

بسته بندی عسل

بسته بندی عسل باید با کیفیت بالا و ظاهری مناسب صورت بگیرد تا برای فروش در بازار داخلی و بازار خارجی ، مناسب و مشتری پسند باشد.

عسل از خوراکی هایی می باشد که فاسد نمی شود و قابلیت نگهداری طولانی مدت آن وجود دارد. بسته بندی عسل نیاز به فرآیند سخت و پیچیده ای نیست و با کمک یک دستگاه مناسب به آسانی انجام می شود. دستگاه های زیادی برای بسته بندی این محصول مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این دستگاه ها ، دستگاه شیرینگ است. قیمت شیرینگ پک با توجه به نوع دستگاه متفاوت می باشد. در ادامه به بررسی روند بسته بندی این خوراکی لذیذ می پردازیم.

 

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

 

بسته بندی عسل

جداسازی موم عسل

در نخستین گام در خط تولید عسل ، به جداسازی موم عسل اقدام می کنند. زمانی که شانه های عسل به کارخانه آورده می شوند ، ابتدا موم و عسل را از همدیگر جدا می کنند. برای این کار در تولیدی های کوچک از ابزارهای دستی و در تولیدی های بزرگ از دستگاه های ویژه ای استفاده می نمایند.

تصفیه و استخراج عسل

در دومین گام تولید و بسته بندی عسل ، به تصفیه و استخراج عسل اقدام می کنند. برای این کار از روش ته نشینی استفاده می کنند. در این روش ، عسل در تایم طولانی مدتی در یک محفظه بزرگ نگهداری شده تا حباب های هوا از آن بیرون بروند. پس از این مرحله یک لایه کف مانند ، روی سطح عسل ایجاد می شود و به کمک وسایل مخصوصی آن را بر می دارند. در روش های قدیمی این کار را با تورهای پارچه ای یا فلزی انجام می دهند.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

رطوبت گیری عسل

یکی از عوامل اثرگذار روی کیفیت عسل و زمان نگهداری آن ، مقدار رطوبت موجود در عسل می باشد. معمولاً برای حذف رطوبت عسل از دستگاه های رطوبت گیر استفاده می کنند. در صورتی که از شیوه حرارت دهی مستقیم استفاده کنند ، کیفیت عسل کاهش پیدا می کند. دستگاه رطوبت گیر دمای مناسبی به عسل وارد می کند که کیفیت آن را تحت تأثیر قرار نمی دهد.

انتقال عسل به دستگاه پر کن یا فیلر ( مراحل بسته بندی عسل )

عسلی که در مراحل پیشین تصفیه شده است ، برای ورود به ظروف درنظر گرفته شده آماده می شود. عسل در این مرحله فاقد هرگونه موم یا مواد اضافی دیگری می باشد. عسل وارد دستگاه فیلر می شود. فیلر مجهز به یک محفظه بزرگ می باشد که همه ی عسل ها در آن قرار می گیرند. این دستگاه دارای یک خروجی می باشد که عسل ها توسط این خروجی به میز فیلر که ظرف عسل در آن قرار دارد ، انتقال پیدا می کنند.

پرکن بطری و ظروف مخصوص

هنگامی که شیر مخزن باز می شود ، بطری زیر شیر قرار می گیرد و عملیات پر کردن بطری یا ظروف آغاز می شود. مکانیزم دستگاه های فیلر به گونه ای است که می توان تعیین کرد که چه میزانی از حجم عسل به داخل ظرف وارد شود و تا چه تایمی ظرف زیر شیر دستگاه بماند. لذا تمامی ظروف یا بطری های عسل به صورت مساوی پر می شوند.

بسته بندی عسل برای ارائه به بازار

در نهایت ، باید ظروف یا بطری های عسل را بسته بندی کرد. در این مرحله ، ظروف به صورت چندتایی در یک پک قرار می گیرند. یکی از دستگاه هایی که برای انجام این کار مورد استفاده قرار می گیرد ، دستگاه شیرینگ می باشد. بنابراین برای تولید و بسته بندی این خوراکی لذیذ از دستگاه های سیل ، دستگاه پرکن و شیرینگ پک و … استفاده می شود.

بسته بندی عسل به روش خانگی

 

 

بسته بندی عسل

 

در صورتی که عسل شما دارای موم می باشد ، موم آن را جدا کنید. موم ها را به چندین بخش تقسیم کرده و آنها را درون ظرفی به صورت عمودی قرار دهید. پس از گذشت مدت زمانی ، عسل ها از موم جدا می شوند. سپس عسل ها را درون ظرف موردنظر خود بریزید.

در صورتی که کسب و کار خانگی در این زمینه دارید ، می توانید از دستگاه های کوچک و مناسب این کار استفاده نمایید. دستگاه پرکن رومیزی نمونه ای از این دستگاه ها می باشند. این دستگاه ها بسیار کوچک می باشند و فضای کمی را اشغال می کنند. قیمت این دستگاه ها مناسب است و برای منزل مناسب می باشند.

این محتوا صرفا یک مقاله آموزشی میباشد.

📵لطفا تماس نگیرید!📞

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *